Treball Solidari posa en marxa el Projecte Combina - Treball Solidari

septiembre 21, 2017
Treball Solidari posa en marxa el Projecte Combina

Treball Solidari posa en marxa el Projecte Combina, un nou servei d’acompanyament per a l’accés al mercat laboral destinat a dones en risc d’exclusió social i amb dificultats especials d’inserció laboral. El Projecte compta amb les accions cofinançades per la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

L’objectiu principal del projecte és el foment i la millora de les competències sociolaborals que impulsin la integració de dones en risc d’exclusió social en el mercat de treball.

La metodologia del projecte Combina consisteix en itineraris integrals d’inserció laboral i acompanyament personalitzat per facilitar a les beneficiàries l’accés a un treball per compte d’altri, l’ocupació a través de l’autoocupació o totes dues possibilitats combinades.

Treball Solidari pone en marcha el Proyecto Combina, un nuevo servicio de acompañamiento para el acceso al mercado laboral destinado a mujeres en riesgo de exclusión social y con dificultades especiales de inserción laboral. El Proyecto cuenta con las acciones cofinanciadas por la participación del SOIB y la cofinanciación del Fondo Social Europeo (FSE).

El objetivo principal del proyecto es el fomento y la mejora de las competencias sociolaborales que impulsen la integración de mujeres en riesgo de exclusión social en el mercado de trabajo.

La metodología del proyecto Combina consiste en itinerarios integrales de inserción laboral y acompañamiento personalizado para facilitar a las beneficiarias el acceso a un trabajo por cuenta ajena, la ocupación a través del autoempleo o las dos posibilidades combinadas.