Signatura de convenis entre el Fons Mallorquí i diverses ONGD mallorquines - Treball Solidari

abril 10, 2019
Signatura de convenis entre el Fons Mallorquí i diverses ONGD mallorquines

La seu del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació ha acollit la signatura dels convenis entre diverses entitats mallorquines i l’entitat per fer efectiva l’execució de projectes de cooperació per al desenvolupament

En total, s’han signat convenis amb vuit entitats que presentaren projectes emmarcats en els programes de desenvolupament municipalista que impulsa el Fons Mallorquí. Els projectes es duen a terme a Bolívia, Burkina Faso, Etiòpia, Mali, Nicaragua, Níger, el Perú, el Sàhara Occidental i el Senegal, i foren aprovats per l’Assemblea General de Socis, celebrada el passat mes de març.

Els programes de desenvolupament impulsats pel Fons Mallorquí han disposat enguany amb un pressupost total de 1.161.307euros. Cada programa inclou diferents projectes –19 en total- executats en bona part per aquestes ONG i les contraparts, que abasten diversos sectors d’intervenció, depenent de les necessitats de cada territori: educació, sanitat, obres públiques, desenvolupament econòmic, participació ciutadana, infància i joventut, dona… L’objectiu del Fons Mallorquí és garantir la màxima eficiència en l’ús dels recursos disponibles, alhora que aconseguir una més gran visibilitat de l’impacte de les intervencions.

El president del Fons Mallorquí, Joan Verger, ha presidit la signatura de convenis amb els representants de les entitats finançades: l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, la Fundació Balcat Solidaris, l’Associació Família i Societat, Llevant en Marxa, Ensenyats Solidaris, Treball Solidari, Candela Projectes Solidaris i Pa i Mel.